HANSEN MENUE

Speisekarte 10.  -  29. März 2025

Market Potpourri

"Pan do Mar" Wild anchovy fillets (Spain) with buttered bread 11
Prosciutto of Duroc pork (Austria) with Mediterranean vegetables 14
Sicilian Herb olives 4

Fish & Chips (Kabeljau Dänemark) mit Erbsencreme und Sauce Tatare  22
Oriental plate with hummus, falafel, olives, paprika dip vegan 11

starters + soups

Leaf salad mit Caesar’s Dressing und Weißbrotcroutons  13
… und mit knusprigen Maishendlbruststreifen vom Steirerhuhn  17
... and with red wild-caught prawns (Atlantic/3 pcs.) 20
... and with Bregenzerwald alpine cheese veg 17
Potato rösti mit Bärlauch-Ricotta und pochiertem Ei  17
Pulled Beef (Waldviertler Kalbin) mit Coleslaw und Brioche  18
Apfel-Selleriecremesuppe
mit Pumpernickel und Schafskäse veg  7/8
Hansen's fish soup   8/9

Pasta and risotti

Pasta und Risottogerichte vom 24. bis 29. März  2025
Strozzapreti mit Bärlauch, Trockentomaten und Feta (veg)  16/19
Safran-Erbsenrisotto with seafood 16/19
Risotto of the day according to the respective market offer!

FISH + MEAT + VEGAN

Sea bass fillet (Kroatien) mit Erdäpfel-Lauchgemüse und Brunnenkresseöl  35
Whole roasted Freiner Biosaibling (approx. 300 g) with parsley potatoes
und kleinem grünen Salat   Preis per 10 g/€ 1
Moroccan chickpea stew mit Okraschoten und Perlencouscous vegan  20
Mediterranean organic veal stew  mit Oliven, Kapern und Rosmarinpolenta  28
Roasted Beiried Tagliata (Waldviertler Kalbin) …  34 or Cornendlbrust ...  25
… mit Erdäpfelpüree und Erbsen-Karottengemüse
... served with a leaf salad as a side dish 5

Desserts

Curd dumpling mit Himbeer-Rhabarberröster und Sauerrahmeis  13
Torta della Nonna mit Vanillecreme und Pinienkernen  10
Chocolate mousse mit eingekochten Heidelbeeren  10
Affogato al Caffè (Espresso with vanilla ice cream) 7
Lemon or fruit sorbet (according to daily special) with Prosecco 8
Cakes from the display case according to daily offer
Cheese variation with alp cheese (Bregenzerwald), red camembert (Käserebellen)
and pecorino with truffle honey 12

 

Served with natural sourdough bread (Bäckerei Steiner, Tulln),
Maldon salt and Fudas olive oil: 1,90
Cloth dinner service (on request): 2.50, extended dinner set: 3.80

We serve some of our dishes as small/normal portions. Prices in Euro incl. taxes
RisottoBox in our Hansen kitchen - Small risotto + salad + dessert € 13
All dishes also available as take away!

Unless otherwise stated, the all Meat and fish products from Austria!
In accordance with the Allergen Information Ordinance, please contact us if you require any information.