Speisekarte 10. - 29. März 2025
Market Potpourri
"Pan do Mar" Wild anchovy fillets (Spain) with buttered bread 11
Prosciutto of Duroc pork (Austria) with Mediterranean vegetables 14
Sicilian Herb olives 4
Fish & Chips (Kabeljau Dänemark) mit Erbsencreme und Sauce Tatare 22
Oriental plate with hummus, falafel, olives, paprika dip vegan 11
starters + soups
Leaf salad mit Caesar’s Dressing und Weißbrotcroutons 13
… und mit knusprigen Maishendlbruststreifen vom Steirerhuhn 17
... and with red wild-caught prawns (Atlantic/3 pcs.) 20
... and with Bregenzerwald alpine cheese veg 17
Potato rösti mit Bärlauch-Ricotta und pochiertem Ei 17
Pulled Beef (Waldviertler Kalbin) mit Coleslaw und Brioche 18
Apfel-Selleriecremesuppe mit Pumpernickel und Schafskäse veg 7/8
Hansen's fish soup 8/9
Pasta and risotti
Pasta und Risottogerichte vom 24. bis 29. März 2025
Strozzapreti mit Bärlauch, Trockentomaten und Feta (veg) 16/19
Safran-Erbsenrisotto with seafood 16/19
Risotto of the day according to the respective market offer!
FISH + MEAT + VEGAN
Sea bass fillet (Kroatien) mit Erdäpfel-Lauchgemüse und Brunnenkresseöl 35
Whole roasted Freiner Biosaibling (approx. 300 g) with parsley potatoes
und kleinem grünen Salat Preis per 10 g/€ 1
Moroccan chickpea stew mit Okraschoten und Perlencouscous vegan 20
Mediterranean organic veal stew mit Oliven, Kapern und Rosmarinpolenta 28
Roasted Beiried Tagliata (Waldviertler Kalbin) … 34 or Cornendlbrust ... 25
… mit Erdäpfelpüree und Erbsen-Karottengemüse
... served with a leaf salad as a side dish 5
Desserts
Curd dumpling mit Himbeer-Rhabarberröster und Sauerrahmeis 13
Torta della Nonna mit Vanillecreme und Pinienkernen 10
Chocolate mousse mit eingekochten Heidelbeeren 10
Affogato al Caffè (Espresso with vanilla ice cream) 7
Lemon or fruit sorbet (according to daily special) with Prosecco 8
Cakes from the display case according to daily offer
Cheese variation with alp cheese (Bregenzerwald), red camembert (Käserebellen)
and pecorino with truffle honey 12
Served with natural sourdough bread (Bäckerei Steiner, Tulln),
Maldon salt and Fudas olive oil: 1,90
Cloth dinner service (on request): 2.50, extended dinner set: 3.80
We serve some of our dishes as small/normal portions. Prices in Euro incl. taxes
RisottoBox in our Hansen kitchen - Small risotto + salad + dessert € 13
All dishes also available as take away!
Unless otherwise stated, the all Meat and fish products from Austria!
In accordance with the Allergen Information Ordinance, please contact us if you require any information.