Speisekarte 17. Februar - 8. März 2025
Market Potpourri
"Pan do Mar" Wild anchovy fillets (Spain) with buttered bread 11
Prosciutto of Duroc pork (Austria) with Mediterranean vegetables 14
Sicilian Herb olives 4
Fish & Chips (Cod Denmark) with pea cream and tartar sauce 21
Oriental plate with hummus, falafel, olives, paprika dip vegan 11
starters + soups
Leaf salad mit Kürbis, eingelegten Birnen und Rosmarin 13
… und mit knusprigen Maishendlbruststreifen vom Steirerhuhn 17
... and with red wild-caught prawns (Atlantic/3 pcs.) 20
... and with Bregenzerwald alpine cheese veg 17
Ceviche von der Lachsforelle mit Grapefruit, Pinienkernen und Brunnenkresse 20
Roast beef vom Bio-Kalb mit roter Zwiebelmarmelade und Buchenpilzen 20
Carrot and ginger soup mit gerösteten Cashewkernen und Kerbelpesto veg 7/8
Chicken soup mit Grießnockerl und Schnittlauch 8/9
Pasta and risotti
Pasta und Risottogerichte vom 17. bis 22. Februar 2025
Spaghetti Carbonara 16/19
Orangen-Trevisio Risotto mit geräucherter Forelle 16/19
Risotto of the day according to the respective market offer!
FISH + MEAT + VEGAN
Fillet of gilthead (Kroatien) mit cremigem Paprika-Kraut und Salzerdäpfel 35
Whole roasted Freiner Biosaibling (approx. 300 g) with parsley potatoes
and small green salad Price per 10 g/€1
Veganes Thai-Curry mit Basmatireis und Tempura-Aubergine 20
Braised boiled beef (Waldviertler Kalbin) mit Butterspätzle und Wurzelgemüse 28
Roasted Beiried Tagliata (Waldviertler Kalbin) … 34 or Cornendlbrust ... 25
… mit Süßkartoffelcreme, Kichererbsen-Pommes und Peperonata
... served with a leaf salad as a side dish 5
Desserts
Milk cream strudel mit Vanillesauce und eingekochten Himbeeren 12
Nussbiskuit mit Apfel-Zimtragout und Sabayon 10
Nougat mousse mit Passionsfrucht und Pistazien 10
Affogato al Caffè (Espresso with vanilla ice cream) 7
Lemon or fruit sorbet (according to daily special) with Prosecco 8
Cakes from the display case according to daily offer
Cheese variation with alp cheese (Bregenzerwald), red camembert (Käserebellen)
and pecorino with truffle honey 12
Served with natural sourdough bread (Bäckerei Steiner, Tulln),
Maldon salt and Fudas olive oil: 1,90
Cloth dinner service (on request): 2.50, extended dinner set: 3.80
We serve some of our dishes as small/normal portions. Prices in Euro incl. taxes
RisottoBox in our Hansen kitchen - Small risotto + salad + dessert € 13
All dishes also available as take away!
Unless otherwise stated, the all Meat and fish products from Austria!
In accordance with the Allergen Information Ordinance, please contact us if you require any information.